Merele se dau pe razatoare cu tot cu coaja.Inr-un bol se pune o cana de ulei +2 cani de zahar si se amesteca bine,pe urma se aduga scortisoara ,cacao,cafea concentrata,nuca prajita,esenta de rom,coaja de lamaie,grisul,amidonul si merele.la toate aceste ingrediente se adauga 2 cani de faina si se amesteca.Incalzim cuptorul la temperatura mare.Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se toarna compozitia in tava si se da la cuptor cam 45 minute.Dupa ce sa copt se lasa la racit.Glazura:se fierb toate ingredientele de mai sus pana se ingroasa si se toarna peste prajitura racita.Se orneaza cu nuca macinata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii