Prajitura de sezon cu fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua 2oo gr. zahar 6 linguri apa fierbinte 1 praf de copt 3oo gr
  • faina fructe din care vrei : cirese
  • visine cam 8oo gr.

Mod de preparare

galbenusurile se freaca cu 2oo gr. zahar se adauga pe rand cele 6 linguri de apa fiebinte se pune praful de copt spuma de la cele 6 oua batute bine si la final se adauga cele 3oo gr. faina . Se pune coca in tava unsa si infainata deasupra se pun cirese sau visine desfacute . Se coace la foc potrivit 2o-25 minute .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise