galbenusurile se freaca cu 2oo gr. zahar se adauga pe rand cele 6 linguri de apa fiebinte se pune praful de copt spuma de la cele 6 oua batute bine si la final se adauga cele 3oo gr. faina . Se pune coca in tava unsa si infainata deasupra se pun cirese sau visine desfacute . Se coace la foc potrivit 2o-25 minute .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii