autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura de sezon cu fructe

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
6 oua 2oo gr. zahar 6 linguri apa fierbinte 1 praf de copt 3oo gr, faina fructe din care vrei : cirese ,visine cam 8oo gr.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

galbenusurile se freaca cu 2oo gr. zahar se adauga pe rand cele 6 linguri de apa fiebinte se pune praful de copt spuma de la cele 6 oua batute bine si la final se adauga cele 3oo gr. faina . Se pune coca in tava unsa si infainata deasupra se pun cirese sau visine desfacute . Se coace la foc potrivit 2o-25 minute .
Daca ti-a placut reteta noastra " Prajitura de sezon cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu fructe de sezon

Prajitura cu fructe de sezon

Intr-o tigaie de teflon punem untul sa se topeasca, adaugam zahar si suc de lamaie si amestecam putin

26 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Separam ouale, albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul vanilat si sarea, untul foarte moale

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 oua 2oo gr. zahar 6 linguri apa fierbinte 1 praf de copt 3oo gr
  • faina fructe din care vrei : cirese ,visine cam 8oo gr.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Tarta de mere cu spuma de migdale