Gălbenușurile se separă de albușuri. Se bat gălbenușurile cu zahărul până se albesc se adaugă untul topit și răcit, apoi, treptat se adaugă laptele amestecând încontinuu cu un mixer la viteză mică și se adaugă și aromele.
Albușurile se bat spumă, se adaugă făina în ploaie amestecând încet de jos în sus pentru a păstra consistența pufoasă.
Peste albușuri se adaugă compoziția de gălbenuș și se amestecă delicat, până la omogenizare.
Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptor până se rumenește frumos.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii