Gălbenușurile se separă de albușuri. Se bat gălbenușurile cu zahărul până se albesc se adaugă untul topit și răcit, apoi, treptat se adaugă laptele amestecând încontinuu cu un mixer la viteză mică și se adaugă și aromele.
Albușurile se bat spumă, se adaugă făina în ploaie amestecând încet de jos în sus pentru a păstra consistența pufoasă.
Peste albușuri se adaugă compoziția de gălbenuș și se amestecă delicat, până la omogenizare.
Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptor până se rumenește frumos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii