Se mixeaza untul/margarina cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si faina si praful de copt stins in zeama de la o lamiie si mirodeniile (zahar vanilinat). Toata aceasta compozitie- moale - se pune intr-o tava unsa cu unt/margarina la cuptor iar cind este destul de coapta se adauga peste ea albusurile mixate ca o spuma impreuna cu zaharul si fructele de vara, in primul rind cu capsuni, dar se pot folosi si fragi sau altfel de fructe zemoase. Aceasta spuma se asaza peste coca aproape coapta si se lasa pina cind la suprafata acestei prajituri de vara se obtine o bezea. Se scoate din cuptor si se portioneaza, apoi se baga in frigider. Se serveste rece. Este ca o inghetata fina!!!
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii