Se mixeaza untul/margarina cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si faina si praful de copt stins in zeama de la o lamiie si mirodeniile (zahar vanilinat). Toata aceasta compozitie- moale - se pune intr-o tava unsa cu unt/margarina la cuptor iar cind este destul de coapta se adauga peste ea albusurile mixate ca o spuma impreuna cu zaharul si fructele de vara, in primul rind cu capsuni, dar se pot folosi si fragi sau altfel de fructe zemoase. Aceasta spuma se asaza peste coca aproape coapta si se lasa pina cind la suprafata acestei prajituri de vara se obtine o bezea. Se scoate din cuptor si se portioneaza, apoi se baga in frigider. Se serveste rece. Este ca o inghetata fina!!!
POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii