ungem tava cu unt , sfarmam biscuitii si tapetam tava cu ei.adaugam merele rase. facem aluatul ouale le separam ,frecam galbenusurile cu uleiul si zaharul vanilat,albusurile le batem spuma cu zaharul adaugam fain a in ploaie si la sfarsit praful de copt stins cu otet.aluatul obtinut il turnam peste mere si dam la cuptorul incins la 180 de grade.dupa ce sa copt o lasam sa se raceasca .intre timp facem budinca si o turnam calduta peste prajitura pe care am rasturnato pe o tava (merele trebuie sa fie deasupra )o lasam sa se raceasca si ornam cu frisca. e deliciosa ,pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii