Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile adaugate unul cite unul, pina cind se face spuma. Se adauga coaja de lamiie, praful de copt si nucile, amestecind bine. Apoi se adauga si cele cinci albusuri batute spuma. Se captuseste tava cu hirtie unsa cu unt, se toarna repede toata compozitia si se coace la foc potrivit timp de 20-25 minute. Se taie cit este inca fierbinte(in tava), bucati mici, patrate sau dreptunghiulare.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii