Am mixat ouale intregi, cu zaharul si zaharul vanilat apoi am adaugat uleiul si am continuat sa mixez,apoi am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat bine compozitia.
Am uns tava si am tapetat-o cu faina unde am adaugat apoi compozitia si din loc in loc am pus visine fara samburi.Am dat tava la cuptor pana se aureste pe de-a supra.Am lasat-o sa se raceasca, iar intre timp am preparat jeleul de visine care l-am afcut astfel:
-am scurs visinile de suc, iar apoi am preparat gelatina exact ca pe plic cu sucul de la vinine, apoi am adaugat visinile si am mai lasat inca putin pe foc, apoi am lasat putin sa se raceasca si apoi am pus-o jeleul peste blat.
Am dat la rece timp de 30 de minute, apoi am ornat cu frisca.
E foarte delicioasa, la sotul ia palcut atre mult! :)
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii