Se topeste margarina si se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se bat intr-un castron mai incapator galbenusurile cu zaharul tos. Se adauga apoi margarina topita si racita, apa, zaharul vanilinat, faina, laptele fiert si racit si la final se adauga albusurile batute spuma. Trebuie sa fie de consistenta unei ciorbe. Se da la cuptorul preincalzit 2 ore. ATENTIE! nu se umbla la ea in prima parte a coacerii pt ca se va lasa, dar acum depinde de cuptor. O puteti lasa si jumatate de ora daca va arde cuptorul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii