Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja, se dau prin razatoare si se topesc cateva minute la foc mediu. Daca doriti puteti adauga si 4 linguri de zahar.
Aluatul obtinut din biscuti se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se aseaza un strat din merele racite si unul din capsunile taiate jumatati. Se da la foc mediu timp de 20 de minute. Se serveste rece.
Este o reteta de desert foarte buna pentru diabetici si nu numai!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii