1. Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat si scortisoara, iar cand clocoteste, se presara grisul in ploaie si se fierbe amestecand continuu.Se stinge focul, se incorporeaza 1 lingura de unt/margarina.Se lasa grisul sa se raceasca.
2. Se bate albusul spuma, apoi se incorporeaza impreuna cu galbenusul in grisul racit.
3. Intr-un vas termorezistent uns cu unt/margarina, se aseaza un strat de gris, apoi caise.Se presara deasupra miezul de nuca.Se repeta straturile, apoi presara cu bucatele de unt/margarina ramas(a) si se introduce vasul in cuptor 25 minute.Se unge deasupra cu gem de caise, se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pentru a se raci complet.Se proprtioneaza si se serveste cu gem de ciase si sos de ciocolata.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii