Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, brinza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace o ora la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii