Se iau 2 cani de lapte (aprox. 500ml), se pun pe foc si se adauga cele 2 plicuri de ness. Se prepara mai apoi cremele de ciocolata si tiramisu conform modului de pregatire de pe ambalaj (se foloseste restul de 500ml de lapte).
Pe un platou se aseaza primul rand de piscoturi, se insiropeaza si se adauga crema de ciocolata, se mai pune un strat de piscoturi, se insiropeaza si se adauga crema de ciocolata si cateva felii de portocala (portocala se taie rondele ca in imagine). Se pune si ultimul strat de piscoturi, se insiropeaza si se aseaza crema tiramisu, pe care o nivelam cu un cutit, iar mai apoi se presara cele doua ligurite de cacao.
Pentru decor se folosesc 3 felii de portocala.
Se baga la frigider si se serveste cand vn invitatii.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii