Se amestecă seminţele de in măcinate cu pudra de roşcove, cardamonul, mierea, laptele sau apa până se omogenizează şi iese un blat bine legat. Se pune amestecul pe farfurioare sau in ce formă doriţi dumneavoastră să i-o daţi prăjiturii.
Desfaceţi rodia, scoateţi bobiţele din ea şi le aşezati deasupra blatului din in.
Aşezaţi farfurioarele la rece, in frigider, până ce musafirii dumneavoastră sună la uşă. O să îi impresionaţi, cu siguranţă!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii