Se ia o radacina de yuca, se curata ca in imaginile alaturate, se taie in bucati mai maricele si se pune la fiert in apa cu un pic de sare, se lasa aproximativ 20 de minute si se incearca, nu trebuie sa fie foarte fiarta ci trebuie sa fie lasata un pic mai tare pentru a se putea rade pe razatoarea maresi a se amesteca cu celelalte ingrediente.
Se rade si peste ea se adauga ouale si zaharul se pune cateva picaturi de vanilie si se amesteca. Pasta care rezulta trebuie sa fie mai fluida ca in imagini, aceasta pasta se ia cu lingura si se pune la prajit in tigaie.
Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti dupa care se scoate pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.
Cand se serveste se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii