Se ia o radacina de yuca, se curata ca in imaginile alaturate, se taie in bucati mai maricele si se pune la fiert in apa cu un pic de sare, se lasa aproximativ 20 de minute si se incearca, nu trebuie sa fie foarte fiarta ci trebuie sa fie lasata un pic mai tare pentru a se putea rade pe razatoarea maresi a se amesteca cu celelalte ingrediente.
Se rade si peste ea se adauga ouale si zaharul se pune cateva picaturi de vanilie si se amesteca. Pasta care rezulta trebuie sa fie mai fluida ca in imagini, aceasta pasta se ia cu lingura si se pune la prajit in tigaie.
Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti dupa care se scoate pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.
Cand se serveste se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta Buna
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii