Prajitura "Dintii negresei"

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Prajitura "Dintii negresei"

Ingrediente

  • 150g margarina
  • 200g zahar
  • 4 oua
  • 500 ml lapte
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2-3 linguri cacao
  • 300 g faina.
  • GLAZURA
  • 200 g zahar pudra
  • 2 linguri apa fierbinte
  • 2-3 linguri cacao,ulei.

Mod de preparare

-Amesteci Galbenusurile cu restul ingredientelor.
-Trebuie sa obtii un aluat omogen,pe care il intinzi in tava unsa si tapetata cu faina.
-Bati albusurile spuma pe baie de aburi impreuna cu 150 g zahar,apoi intinzi peste prajitura,imediat ce o scoti din cuptor.
-Intr-un vas amesteci zaharul pudra,apa fierbinte,cacaua si uleiul.
-Amesteci usor si o intinzi peste prajitura atunci cand se raceste.

Recipe by revista Practic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise