PRAJITURA DUBLA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • 500 g faina

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri.Se amesteca galbenusurile cu zaharul, praful de copt, lamaia rasa.Albusul se amesteca cu un praf de sare.Dupa aceea se amesteca si albusurile si galbenusurile cu faina.

Se imparte cantitatea in doua.O parte se pune intr-o tava , deasupra punandu-se dulceata, dupa ce se introduce n cuptor circa 10 minute.Cealalta parte se amesteca cu cacao si se orneaza cu bucati de ciocolata, de asemenea , dupa cca 10 minute. Cuptorul se incinge in prealabil cam 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza
Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor