Se separa galbenusurile de albusuri.Se amesteca galbenusurile cu zaharul, praful de copt, lamaia rasa.Albusul se amesteca cu un praf de sare.Dupa aceea se amesteca si albusurile si galbenusurile cu faina.
Se imparte cantitatea in doua.O parte se pune intr-o tava , deasupra punandu-se dulceata, dupa ce se introduce n cuptor circa 10 minute.Cealalta parte se amesteca cu cacao si se orneaza cu bucati de ciocolata, de asemenea , dupa cca 10 minute. Cuptorul se incinge in prealabil cam 10 minute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii