autor:

Gabriela Dinca

» » Prajituri

PRAJITURA DUBLA

Autor: Gabriela Dinca (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Dinca (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
10 oua, 2 cani de zahar, coaja rasa de la o lamaie, 1 praf de copt, 500 g faina

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri.Se amesteca galbenusurile cu zaharul, praful de copt, lamaia rasa.Albusul se amesteca cu un praf de sare.Dupa aceea se amesteca si albusurile si galbenusurile cu faina.
Se imparte cantitatea in doua.O parte se pune intr-o tava , deasupra punandu-se dulceata, dupa ce se introduce n cuptor circa 10 minute.Cealalta parte se amesteca cu cacao si se orneaza cu bucati de ciocolata, de asemenea , dupa cca 10 minute. Cuptorul se incinge in prealabil cam 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA DUBLA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cremsnit gustos

Cremsnit gustos

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul pana devine lucioasa, se adauga pe rand galbenusurile si

6 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura Twix

Prajitura Twix

Faina, zaharul si untul se freaca intre degete, pina se obtin niste firimituri. Se presara uniform

7 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 cani de zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de copt
  • 500 g faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu crema de dovleac