albusurile se bat spuma cu sarea, in alt castron se mixeaza untul cu zaharul pana se face spuma, apoi se se adauga galbenusurile batute separat cu zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se ia cu lingura din albusul batut spuma si se pune treptat peste compozitia de de galbenusuri, zahar si faina, mestecand incet. Se imparte compozitia in doua. Una ramane asa cum este, iar in cealalta se adauga 2 linguri de cacao si se mixeaza. In tava tapetata cu hartie de copt punem primul blat, pe care puteti sa faceti ceva …valuri cu furculita ! Apoi se adauga si compozitia cu caco, se niveleaza, iar deasupra se pune al treilea strat, cel de dulceata de visine. Se da la cuptorul preincalzit pana trece proba cu scobitoarea.
Cand este gata, se scoate de la cuptor si se lasa la racit pe un gratar, dupa care se adauga ultimul strat : cel de frisca ! Se presara cacao, se mai pot face ceva valuri, desigur cu furculita. Se da la frigider pentru minim o ora.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii