Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul pina avem o crema. Albusurile se bat spuma tare cu cele 5 linguri de apa iar faina se amesteca cu praful de copt. Se incorporeaza faina si albusele in compozitia de galbenuse. Se pun in tava patrata unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se pune tava 10 min in cuptor apoi se scoate si se repartizeaza deasupra 500 g fructe la alegere (capsuni, zmeura, struguri, cirese). Se coace la foc potrivit.
Rece, se taie patrate si se pudreaza cu zahar vanilat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii