Se aseaza prima clatita pe un platou se unge cu esenta de rom si se adauga budinca de ciocolata.Se aseaza a doua clatita si se pune budinca de vanilie.Se continua cu toate clatitele.(Nu se pune esenta de rom pe fiecare clatita doar pe cea cu budinca de ciocolata).La sfarsit se imbraca totul in frisca si se orneaza cu zmeura.
Se serveste rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii