Se aseaza prima clatita pe un platou se unge cu esenta de rom si se adauga budinca de ciocolata.Se aseaza a doua clatita si se pune budinca de vanilie.Se continua cu toate clatitele.(Nu se pune esenta de rom pe fiecare clatita doar pe cea cu budinca de ciocolata).La sfarsit se imbraca totul in frisca si se orneaza cu zmeura.
Se serveste rece
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii