Ingrediente
Blat :, 6 oua, 6 lg zahar, 100 ml ulei, 4 lg faina, 2 lg cacao, 1 plic praf de copt, , Crema:, 200 g unt, 150 g zahar, 500 g branza de vaci, esenta de vanilie, , Glazura:, 850 ml Fanta, 5 lg zahar, 2 plicuri budinca de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
20 voturi
Mod de preparare
Pentru crem : mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul, apoi adaugam branza de vaci si omogenizam. La sfarsit aduagma esenta de vanilie. Aceasta crema o turnam peste blatul din tava.
Pentru glazura: facem budinca conform instructiunilor de pe plic, dar in loc de lapte punem suc Fanta. Lasam aceasta glazura sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei linguri o asezam peste crema.
Dam la frigider prajitura pentru minim 3 ore, apoi putem portiona si servi.
Pofta buna!