autor:

lidia

» » Prajituri

Prajitura fanta

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
se face un blat din 6 oua,6 ling. zahar,6 ling. faina si o ling. cacao ., crema:500 gr. branza vaci,100 gr. unt, gr.zahar,100 gr.stafide,vanilie., pt. glazura:600 ml. suc fanta,2 budinci de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se face blatul cu cacao si se da la copt.

2. Se pregateste crema de branza cu toate ingredientele.

3. Se face glazura din budinci cu suc fanta fierte pe foc,cu 4 ling. zahar.

4. Cand blatul este copt, se lasa in tava, se pune crema si deasupra glazura.

Este foarte gustoasa si aspectoasa. Va fi in 3 culori. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine

7 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura cu Fanta

Prajitura cu Fanta

Blatul se insiropeaza cu siropul facut din 12 linguri de zahar si 2 cani de apa. Se orneaza pe deasupra

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • se face un blat din 6 oua,6 ling. zahar,6 ling. faina si o ling. cacao .
  • crema:500 gr. branza vaci,100 gr. unt, gr.zahar,100 gr.stafide,vanilie.
  • pt. glazura:600 ml. suc fanta,2 budinci de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa cu glazura de ciocolata