Se curata merele de coaja si se taie bucatele mici.Separat , se pun 500 g apa cu 500 g zahar , la fiert , iar cand apa fierbe se adauga merele taiate si se lasa pana cand nu mai au gust de crud -atentie , sa nu se flecuiasca -apoi , se dizolva in 100 g apa rece cele 4 plicuri de budinca si se toarna peste amestecul de sirop cu mere , amestecand in aceasta compozitie , max 2 min .Se da deoparte si se pune scortisoara .Intr o tava de aragaz , se pune un strat de biscuiti, apoi un strat de mere , alt strat de biscuiti , alt strat de mere , iar biscuiti iar ultimul strat sa fie de mere .Se da la rece cateva ore , timp in care biscuitii se inmoaie , si se portioneaza . Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii