Se curata merele de coaja si se taie bucatele mici.Separat , se pun 500 g apa cu 500 g zahar , la fiert , iar cand apa fierbe se adauga merele taiate si se lasa pana cand nu mai au gust de crud -atentie , sa nu se flecuiasca -apoi , se dizolva in 100 g apa rece cele 4 plicuri de budinca si se toarna peste amestecul de sirop cu mere , amestecand in aceasta compozitie , max 2 min .Se da deoparte si se pune scortisoara .Intr o tava de aragaz , se pune un strat de biscuiti, apoi un strat de mere , alt strat de biscuiti , alt strat de mere , iar biscuiti iar ultimul strat sa fie de mere .Se da la rece cateva ore , timp in care biscuitii se inmoaie , si se portioneaza . Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii