prajitura fara ou.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina
  • - 1 cana de cereale cu banana uscate (sau alt sortiment de fructe)
  • - 3 linguri de ulei
  • - apa rece

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul .se amesteca faina cu cerealele si se pune treptat ulei si cate putina apa rece pana ce continutul incepe sa se transforme intr-o coca mai tare.

Intindeti o foaie din coca de grosime medie, atat cat doriti sa fie biscuitele si taiati-o in formele dorite. Bagati-le apoi la cuptor 10 minute intr-o tava fara ulei pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise