PANDISPANUL
Oualele se amesteca cu zaharul si se bat foarte bine si se adauga faina in ploaie apoi bicarbonatul de sodiu.
Compozitia se pune inte-o tava dreptunghiulara ( L 33 cm - l 21 cm),unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor la foc mic.
PNDISPANUL copt si racit se taie de-a lungul la junatate .Partea de deasupra se farimiteaza intr-un castron peste care se pune siropul,esenta de rom,nuci cacao margarina si se amesteca bine.
Peste blatul ramas se intinde gemul de caise in strat subtire peste care se intinde compozitia de mai sus si un alt strat de frisca .Se rade ciocolata deasupra sau nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii