PANDISPANUL
Oualele se amesteca cu zaharul si se bat foarte bine si se adauga faina in ploaie apoi bicarbonatul de sodiu.
Compozitia se pune inte-o tava dreptunghiulara ( L 33 cm - l 21 cm),unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor la foc mic.
PNDISPANUL copt si racit se taie de-a lungul la junatate .Partea de deasupra se farimiteaza intr-un castron peste care se pune siropul,esenta de rom,nuci cacao margarina si se amesteca bine.
Peste blatul ramas se intinde gemul de caise in strat subtire peste care se intinde compozitia de mai sus si un alt strat de frisca .Se rade ciocolata deasupra sau nuca de cocos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii