Untul impreuna cu 100g zahar se amesteca pina se dizolva zaharul, se adauga sarea si doua oua. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in coca care trebuie sa ramina moale ca o crema. Se curata merele de coaja si se taie in felii. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune aluatul in forma si apoi merele asezate frumos. Se coace la 180 grade pt. o perioada de 35 min. In acest timp se amestecca doua oua cu smantana, scortisoara si 50 g zahar si zahar vanilinat. Se pune crema peste prajitura si se mai coace pt. 25 minute. Cind este prajitura gata se presara zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii