Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile pana ce se obtine o spuma, dupa care se adauga nucile, faina, esenta si vanilia si se rastoarna intr-o tava tapetata cu faina.
Se baga la cuptor si se coace la foc potrivit. Cand este pe jumatate coapta, se scoate din cuptor si se unge cu gem, iar peste gem se pun albusurile batute spuma cu 3 linguri de zahar.
Dupa aceea se da din nou la cuptor la foc mic, pana cand se intareste glazura.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii