Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.
Se imparte in trei parti.
Se intinde o foaie , se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.
Se aseaza a doua foaie , care se unge cu marmelada si se presara cu nuca si zahar , la fel ca prima foaie.
Se acopera cu a treia foaie, care se impunge cu furculita in cateva locuri.
Se pune in cuptorul incalzit la 160 de grade si se coace cca 1 ora.
Se scoate din cuptor si se pune peste ea glazura de ciocolata.
Se taie in felii patrata sau oblice.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii