Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.
Se imparte in trei parti.
Se intinde o foaie , se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.
Se aseaza a doua foaie , care se unge cu marmelada si se presara cu nuca si zahar , la fel ca prima foaie.
Se acopera cu a treia foaie, care se impunge cu furculita in cateva locuri.
Se pune in cuptorul incalzit la 160 de grade si se coace cca 1 ora.
Se scoate din cuptor si se pune peste ea glazura de ciocolata.
Se taie in felii patrata sau oblice.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii