Din toate ingredientele pt. aluat , se framanta un aluat fraged potrivit de tare. Se imparte in doua. O foaie se intinde in tava pe hartie de copt, se unge cu gem , se presara nuca, stafidele si cuburile de rahat. Din a doua foaie se taie fasii care se pun sub forma de grilaj iar peste se unge cu cele 2 oua batute cu smantana, 2 linguri zahar si esenta de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii