Se curata merele, se dau pe razatoare si se pun pe foc cu 200g zahar(trebuie sa scada zeama, dar nu de tot)si un zahar vanilat.
Intr-un vas de yena se pune un strat de piscoturi, un strat de mere, budinca de vanilie (pregatita dupa reteta de pe pachet) si un strat de frisca.
Se da la rece si se serveste dupa 2-3 ore.
E foarte gustoasa, poate inlocui cu succes un tort .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii