autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura Harissa

Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2013

Ingrediente
1 pachet unt, 200g iaurt,1 00g zahar, o lamaie, o portocala, cocos 200g, 300g gris, migdale, nuci 1 praf de copt., Sirop: 2cani zahar, 2cani apa, coaja si suc de la lamaie si portocala.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu praful de copt apoi se adauga untul se amesteca bine si se adauga grisul, zaharul si coaja de lamaie si portocala si 100g de cocos. Se da la cuptor 45 minute iar intre timp se fierbe siropul. Cand se scoate prajitura se portioneaza, se pune siropul si se pudreaza cu cocos si se pune pe fiecare patrat migdala sau nuca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Harissa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • 200g iaurt,1 00g zahar
  • o lamaie
  • o portocala
  • cocos 200g
  • 300g gris
  • migdale
  • nuci 1 praf de copt.
  • Sirop: 2cani zahar
  • 2cani apa
  • coaja si suc de la lamaie si portocala.

Raporteaza reteta

Retete
de PREDA ELENA
Savarina

Savarina

Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Biscuiti pentru ceai

Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Bonet