Se amesteca iaurtul cu praful de copt apoi se adauga untul se amesteca bine si se adauga grisul, zaharul si coaja de lamaie si portocala si 100g de cocos. Se da la cuptor 45 minute iar intre timp se fierbe siropul. Cand se scoate prajitura se portioneaza, se pune siropul si se pudreaza cu cocos si se pune pe fiecare patrat migdala sau nuca.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii