Prajitura Harissa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Harissa

Ingrediente

  • 1 pachet unt, 200g iaurt,1 00g zahar, o lamaie, o portocala, cocos 200g, 300g gris, migdale, nuci 1 praf de copt.
  • Sirop: 2cani zahar, 2cani apa, coaja si suc de la lamaie si portocala.

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu praful de copt apoi se adauga untul se amesteca bine si se adauga grisul, zaharul si coaja de lamaie si portocala si 100g de cocos. Se da la cuptor 45 minute iar intre timp se fierbe siropul. Cand se scoate prajitura se portioneaza, se pune siropul si se pudreaza cu cocos si se pune pe fiecare patrat migdala sau nuca.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise