Foile: 12 albuse se bat spuma tare,apoi se adauga 12 linguri de zahar si se bat pana se topeste zaharul. Nuca se amesteca cu faina si un praf de copt,apoi se toarna peste albuse amestecand de jos in sus. Se fac 4 foi pe dosul tavii. Crema: 12 galbenuse, 10 linguri zahar si 2 zahar vanilinat se firb pe aburi pana se ingroasa. Rece se amesteca cu 250gr unt. Se pune intre foi si deasupra ciocolata menaj topita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii