autor:

mariana

» » Prajituri

Prajitura Hitler

Autor: mariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 mai 2011

Ingrediente
12 oua,22 linguri zahar,12 linguri nuca macinata,4 linguri faina,2 zahar vanilinat,250 gr.unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

1 vot

Mod de preparare

Foile: 12 albuse se bat spuma tare,apoi se adauga 12 linguri de zahar si se bat pana se topeste zaharul. Nuca se amesteca cu faina si un praf de copt,apoi se toarna peste albuse amestecand de jos in sus. Se fac 4 foi pe dosul tavii. Crema: 12 galbenuse, 10 linguri zahar si 2 zahar vanilinat se firb pe aburi pana se ingroasa. Rece se amesteca cu 250gr unt. Se pune intre foi si deasupra ciocolata menaj topita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Hitler" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Laptele impreuna cu zaharul si cacaoa se lasa pe foc pana da un clocot, apoi se da deoparte si adaugam

7 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana,untul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

1 vot

Ingrediente

  • 12 oua,22 linguri zahar,12 linguri nuca macinata,4 linguri faina,2 zahar vanilinat,250 gr.unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Negresa cu migdale