Se taie painea felii, se aseaza in tava, se face un sirop din 400 ml apa, 4 linguri cacao si 4 linguri zahar si dupa racire se toarna peste paine.
1 Litru lapte se amesteca cu cele 4 galbenusuri, 4 linguri faina si esenta dupa care se pun la foc pana se face o crema groasa dupa care se toarna peste painea inmuiata in prealabil.
Separat se bat cele 4 albusuri cu zahar pana se face bezeaua si se toarna peste prajitura rece. Se pune la frigider pentru a se consuma rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii