PRAJITURA IEFTINA SI BUNA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 LITRU LAPTE
  • 1 PAINE
  • 4 OUA
  • 2 CANI ZAHAR
  • 4 LINGURI CACAO ESENTA
  • 4 LINGURI FAINA

Mod de preparare

Se taie painea felii, se aseaza in tava, se face un sirop din 400 ml apa, 4 linguri cacao si 4 linguri zahar si dupa racire se toarna peste paine.

1 Litru lapte se amesteca cu cele 4 galbenusuri, 4 linguri faina si esenta dupa care se pun la foc pana se face o crema groasa dupa care se toarna peste painea inmuiata in prealabil.

Separat se bat cele 4 albusuri cu zahar pana se face bezeaua si se toarna peste prajitura rece. Se pune la frigider pentru a se consuma rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise