autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura ieftina

Autor: mirela tesoi (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirela tesoi (Bucatar)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2007

Ingrediente
1 pachet biscuiti Petit beurre, 500 ml lapte + 150 ml lapte pentru frisca, 4 linguri zahar, 1 plic frisca praf, cacao sau ciocolata pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

71 voturi

Mod de preparare

Se pun pe un platou biscuiti pe 2 randuri suprapuse.
Se fierbe budinca dupa reteta de pe plic, fierbinte se toarna peste biscuiti.
Se lasa sa se raceasca, dupa care se orneaza cu frisca obtinuta dintr-un pachet.
Se presara cacao sau ciocolata.
Se pune in frigider si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ieftina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura ieftina si rapida

Prajitura ieftina si rapida

Untura , ouale si zaharul se amesteca mine de tot pina cand devin ca o spuma. In putina smantana

35 voturi    10 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei

11 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

71 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti Petit beurre
  • 500 ml lapte + 150 ml lapte pentru frisca
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic frisca praf
  • cacao sau ciocolata pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Skoleboller(Norvegia)