autor:

» » Prajituri

Prajitura IMPOSIBILA

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 2 pahare lapte (450 ml), 1 pahar nuca de cocos (100 g), 125 g margarina, 1 zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, ulei si faina pentru uns tava, Masura este un pahar de 230 ml

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu .
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.Prajitura este gata in aproximativ 40-45 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind ca o crema).
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura IMPOSIBILA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare lapte (450 ml)
  • 1 pahar nuca de cocos (100 g)
  • 125 g margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei si faina pentru uns tava
  • Masura este un pahar de 230 ml

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
mirey

mirey (Chef de cuisine)

De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Desert rustic -MALAI DULCE