autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura IMPOSIBILA

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 2 pahare lapte (450 ml), 1 pahar nuca de cocos (100 g), 125 g margarina, 1 zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, ulei si faina pentru uns tava, Masura este un pahar de 230 ml

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu .
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.Prajitura este gata in aproximativ 40-45 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind ca o crema).
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura IMPOSIBILA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu compot de visine si frisca

Prajitura cu compot de visine si frisca

Blat: Se face un pandispan:se freaca f. bine galbenusurile cu zaharul;dupa ce-si dubleaza volumul

43 voturi    21 comentarii
3h
Prajituri
Apple pie (placinta cu mere)

Apple pie (placinta cu mere)

Se intinde aluatul in forma de placinta, se pun merele care au stat cu zahar si scortisoara peste

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare lapte (450 ml)
  • 1 pahar nuca de cocos (100 g)
  • 125 g margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei si faina pentru uns tava
  • Masura este un pahar de 230 ml

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
mirey

mirey (Chef de cuisine)

De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Chec zebră din albușuri cu nuci