autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura IMPOSIBILA

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 2 pahare lapte (450 ml), 1 pahar nuca de cocos (100 g), 125 g margarina, 1 zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, ulei si faina pentru uns tava, Masura este un pahar de 230 ml

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu .
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.Prajitura este gata in aproximativ 40-45 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind ca o crema).
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura IMPOSIBILA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Pentru blat: amestecam toate ingredientele si intindem aluatul in tava cu mana, apoi punem intr-o

2 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Prajitura de post

Prajitura de post

Se amesteca primele 3 ingrediente,dupa care se adauga urmatoarele.Aluatul astfel obtinut se adauga

14 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare lapte (450 ml)
  • 1 pahar nuca de cocos (100 g)
  • 125 g margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei si faina pentru uns tava
  • Masura este un pahar de 230 ml

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
mirey

mirey (Chef de cuisine)

De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tort cu suflet