Ingrediente
4 oua, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 2 pahare lapte (450 ml), 1 pahar nuca de cocos (100 g), 125 g margarina, 1 zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt, ulei si faina pentru uns tava, Masura este un pahar de 230 ml
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
3 voturi
Mod de preparare
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.Prajitura este gata in aproximativ 40-45 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind ca o crema).
mirey (Chef de cuisine) , 12 august 2009
De ce imposibila???Pacat ca nu ai pus si o poza,pare destul de interesanta aceasta prajitura.Felicitari!