Margarina cu faina, cu 100g zahar, cu un ou,cu coaja de lamaie di cu praful de copt stins cu otet sau lamaie se framanta toate si se pune in tava unsa si tapetata.
Se aseaza aluatul de un deget de gros.
Se preseaza o mana de pesmet peste care se toarna urmatoarea compozitie:
-se freaca 4 oua intregi cu 200g zahar pudra,praful de vanilie si apoi se pune nuca macinata.
Se coace la foc potrivit.Se verifica cu scobitoarea.
Se taie in tava cand e calda si se lasa sa se raceasca.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii