Prajitura in doua culori

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Prajitura in doua culori

Ingrediente

  • 140 g margarina/unt
  • 170 g faina
  • 100 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g zahar pudra
  • 140 g nuca macinata
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf de copt stins cu otet sau lamaie
  • 1 praf de zahar vanilat
  • o mana de pesmet

Mod de preparare

Margarina cu faina, cu 100g zahar, cu un ou,cu coaja de lamaie di cu praful de copt stins cu otet sau lamaie se framanta toate si se pune in tava unsa si tapetata.

Se aseaza aluatul de un deget de gros.

Se preseaza o mana de pesmet peste care se toarna urmatoarea compozitie:

-se freaca 4 oua intregi cu 200g zahar pudra,praful de vanilie si apoi se pune nuca macinata.

Se coace la foc potrivit.Se verifica cu scobitoarea.

Se taie in tava cand e calda si se lasa sa se raceasca.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise