Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul tot câte puțin apoi amestecul de faina + vanilie + praf de copt. (Se poate folosi și esența de vanilie). Se amesteca bine totul cu mixerul apoi se împarte în doua. In una se pune cacao și se amesteca iar cealalta puteți sa o lăsați asa sau dacă vreți se poate pune nuca de cocos. Într-o tava unsa și tapetata cu faina se pune o lingura din aluatul alb alta din cel negru și tot asa pana se termina aluatul, trebuie sa puneți repede. Se da la cuptor la 180° timp de 40 minute (eu pun la temperatura mai mica ca la 180° cuptorul meu arde prăjitura). Când este gata se face glazura... se amesteca toate ingredientele și se pune pe foc 2-3 minute amestecând (depinde cât de densa vreți sa fie) apoi cu o lingura se întinde peste prăjitura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii