Ingrediente
Ingrediente Blat:, 6 Oua, 150gr.Zahar tos, 70 gr. Faina, Un virf de cutit de Bicarbonat stins cu Otet, 2 linguri de cacaua, , Ingrediente Crema:, 4 galbenuse, 100gr. Zahar, O lingura de faina, 200gr. Margarina sau Unt, 100gr. Zahar Pudra
Dificultate: Medie | Timp: 1h
30 voturi
Mod de preparare
Se face un blat cu ingredientele de Blat
Preparare Crema:
Se freaca 4 galbenuse cu 100gr. zahar si o lingura de faina pe baie de abur pina se ingroasa.
Separat se freaca un pachet de margarina(200gr.) cu 100gr. zahar pudra.
Cind s-a racit galbenusele se amesteca cu margarina se pune esenta de vanilie.
Pe abur se bat cele 4 albuse ramase cu 200gr. zahar praf si vanilie.
Se asaza crema pe blatul racit apoi dupa ce s-a racit spuma se pune peste crema.
Prajitura de la Rodica Cristina Catrinescu
Cugir