Preparare Blat:
Se face un blat cu ingredientele de Blat
Preparare Crema:
Se freaca 4 galbenuse cu 100gr. zahar si o lingura de faina pe baie de abur pina se ingroasa.
Separat se freaca un pachet de margarina(200gr.) cu 100gr. zahar pudra.
Cind s-a racit galbenusele se amesteca cu margarina se pune esenta de vanilie.
Pe abur se bat cele 4 albuse ramase cu 200gr. zahar praf si vanilie.
Se asaza crema pe blatul racit apoi dupa ce s-a racit spuma se pune peste crema.
Prajitura de la Rodica Cristina Catrinescu
Cugir
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii