autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura Inghetata

Autor: Rodica Cristina Catrinescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rodica Cristina Catrinescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2006

Ingrediente
Ingrediente Blat:, 6 Oua, 150gr.Zahar tos, 70 gr. Faina, Un virf de cutit de Bicarbonat stins cu Otet, 2 linguri de cacaua, , Ingrediente Crema:, 4 galbenuse, 100gr. Zahar, O lingura de faina, 200gr. Margarina sau Unt, 100gr. Zahar Pudra

Dificultate: Medie Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare


Preparare Blat:
Se face un blat cu ingredientele de Blat

Preparare Crema:
Se freaca 4 galbenuse cu 100gr. zahar si o lingura de faina pe baie de abur pina se ingroasa.
Separat se freaca un pachet de margarina(200gr.) cu 100gr. zahar pudra.
Cind s-a racit galbenusele se amesteca cu margarina se pune esenta de vanilie.
Pe abur se bat cele 4 albuse ramase cu 200gr. zahar praf si vanilie.
Se asaza crema pe blatul racit apoi dupa ce s-a racit spuma se pune peste crema.

Prajitura de la Rodica Cristina Catrinescu
Cugir
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura inghetata falsa

Prajitura inghetata falsa

Nu, nu umblu cu falsificatii doar ca prajitura aceasta este geniala :))! Un blat de ciocolata cu

4 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse
Prajitura

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

37 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente Blat:
  • 6 Oua
  • 150gr.Zahar tos
  • 70 gr. Faina
  • Un virf de cutit de Bicarbonat stins cu Otet
  • 2 linguri de cacaua
  • Ingrediente Crema:
  • 4 galbenuse
  • 100gr. Zahar
  • O lingura de faina
  • 200gr. Margarina sau Unt
  • 100gr. Zahar Pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort Minge
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide