Prajitura insiropata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura insiropata

Ingrediente

  • 9 oua
  • 21 linguri de zahar
  • 21 linguri ulei
  • 21 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Sirop:
  • 25 linguri apa
  • 14 linguri zahar
  • 1 pachet unt
  • 3-4 linguri cacao

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zahar,se adauga galbenusurile frecate cu ulei,faina,praf de copt,mirodenii si se da la cuptor pana se coace.Se lasa la racorit,se taie patratele si se adauga siropul caldut pe fiecare taietura,direct in tava,dupa care se scot usor cu un cutit.

Siropul:Se fierbe apa cu zaharul,se adauga cacaoa si untul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor