autor:

rosca constanta

» » Prajituri

Prajitura inteligenta

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 litru lapte, 200 gr. margarina, 10-12 linguri zahar, 6-7 oua, 8-9 linguri faina, 2 zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se topeste margarina si cind s-a racit se pune zaharul, zaharul vanilat si se freaca bine dupa care se adauga galbenusurile si se amesteca, dupa care se pune faina si laptele. Se adauga albusurile batute spuma, dupa care se pune in tava unsa si tapetata cu gris.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura inteligenta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura inteligenta cu portocale

Prajitura inteligenta cu portocale

Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul topit pana rezulta o crema fina. Se adauga incet laptele,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Prajitura inteligenta

Prajitura inteligenta

Untul se topeste intr-o cratita la foc mic, apoi se lasa la racit. Se separa ouale, iar galbenusurile

16 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 200 gr. margarina
  • 10-12 linguri zahar
  • 6-7 oua
  • 8-9 linguri faina
  • 2 zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate

Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, cu oul, apoi se adauga si galbenusurile si la sfarsit, faina amestecata cu amidonul. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura Ciresica cu bezea Prajitura Ciresica cu bezea

Se mixeaza galbenusurile cu un praf de sare si zahar, se adauga uleiul, laptele si apoi faina, amoniacul stins cu suc de lamaie. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chinezoaica