Incorporez galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si esenta.Intre timp topesc untul in 50 g lapte, pe care le adaug racite in compozitia cu zahar si oua.Adaug faina,praful de copt, restul de lapte si la final albusurile batute spuma. Asez compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dau la cuptor pentru 45 de minute in cuptorul incins. E gata atunci cand e rumena. Pudrez cat e calda. Se portioneaza dupa ce se raceste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii