Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus margarina intreaga nu am topito),laptele rece,albusurile batute spuma,zaharul vanilat,esenta de vanilie si faina.
Se pune totul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa o ora la cuptor la foc mic in partea de sus a cuptorului.
Dupa ce se scoate din cuptor si se raceste putin se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii