Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus margarina intreaga nu am topito),laptele rece,albusurile batute spuma,zaharul vanilat,esenta de vanilie si faina.
Se pune totul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa o ora la cuptor la foc mic in partea de sus a cuptorului.
Dupa ce se scoate din cuptor si se raceste putin se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii