Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus margarina intreaga nu am topito),laptele rece,albusurile batute spuma,zaharul vanilat,esenta de vanilie si faina.
Se pune totul intr-o tava unsa si tapetata si se lasa o ora la cuptor la foc mic in partea de sus a cuptorului.
Dupa ce se scoate din cuptor si se raceste putin se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii