Prajitura Iu-Haiu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 600 gr.zahar
  • 2 linguri faina
  • 200 gr.nuca macinata
  • 3 linguri cafea fiarta
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • ciocolata.

Mod de preparare

Se face un blat din 6 albusuri batute bine in care se adauga 300 gr zahar,faina si nuca.Se coace in tava unsa si tapetata la foc moderat.Crema:se freaca 6 galbenusuri si 1 ou intreg cu 300 gr zahar, se fierb pe aburi pana se ingroasa,se adauga cafeaua si cele 2 linguri de cacao,se raceste si se adauga margarina (eu folosesc Rama).Se pune crema peste blat si se rade ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise