Se face un blat din 6 albusuri batute bine in care se adauga 300 gr zahar,faina si nuca.Se coace in tava unsa si tapetata la foc moderat.Crema:se freaca 6 galbenusuri si 1 ou intreg cu 300 gr zahar, se fierb pe aburi pana se ingroasa,se adauga cafeaua si cele 2 linguri de cacao,se raceste si se adauga margarina (eu folosesc Rama).Se pune crema peste blat si se rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii