Pentru că,de obicei, nu-mi ies foile,am hotărât să modific reţeta acestei prăjituri care-mi place foarte tare şi am procedat astfel:
Din ouă,zahăr ,făină,praf copt,am făcut clasicul pandişpan,pe care l-am însiropat cu lapte călduţ amestecat cu rom.
Crema: Am "râşnit"biscuiţii în maşina de cafea,peste care am turnat lapte cald amestecat cu rom,până compoziţia s-a făcut pastă.Untul moale l-am frecat cu zahăr pudră,apoi cu cele 2 gălbenuşuri,cu gemul de caise.Această compoziţie am adăugat-o la pasta de biscuţi.
Am uns blatul de pandişpan cu crema rezultată,peste care am turnat bezeaua făcută la bain-marie,peste care am ras ciocolată.
A ieşit ooooo bunătate!
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii