Se amesteca untul cu zaharul pana devine omogen si ca o crema, adaugam pe rand cele 4 galbenuse si oul intreg. Omogenizam si apoi adaugam cacaoa, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet si faina.Intr-o tava cu hartie de copt punem aluatul si peste el ciresele/visinele. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana e aproape coapta. Adaugam atunci dulceata si dam din nou la cuptor pentru 5 minute. Batem albusurile cu 5 linguri de zahar si optional fructe pasate (pentru o culoare diferita a bezelei). Punem si bezeaua peste prajitura si mai lasam la foc mic pentru aproximativ 15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii