Se amesteca untul cu zaharul pana devine omogen si ca o crema, adaugam pe rand cele 4 galbenuse si oul intreg. Omogenizam si apoi adaugam cacaoa, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie sau otet si faina.Intr-o tava cu hartie de copt punem aluatul si peste el ciresele/visinele. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana e aproape coapta. Adaugam atunci dulceata si dam din nou la cuptor pentru 5 minute. Batem albusurile cu 5 linguri de zahar si optional fructe pasate (pentru o culoare diferita a bezelei). Punem si bezeaua peste prajitura si mai lasam la foc mic pentru aproximativ 15 minute.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii