Blatul se face astfel:
Se separa albusul de galbenus si albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, zaharul vanilat, praful de copt, cele doua budinci si faina.Se omogenizeaza totul apoi se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata.Se da la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mic.
Cand se raceste se taie blatul in jumatate si se umple cu crema care se prepara astfel:
- margarina se bate bine cu zaharul pana devine o crema si se topeste zaharul;
- budinca se prepara exact cu scrie pe plic, se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste margarina, se pune si esenta de rom; se amesteca toate apoi se umple blatul.
Glazura se prepara exact dupa instructiunile de pe plic.
Se decoreaza cu nuca de cocos.
Pofta Buna!!! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii