Migdalele se oparesc , se curata de coaja si se toaca. Batonul de vanilie se toarna marunt si se pune la fiert impreuna cu laptele.Apoi se strecoara, iar bucatile de vanilie se arunca.Se separa galbenusurile de albusuri.Sebate albusul spuma si se adauga jumatate din cantitatea de zahar pudra. Se pune din nou laptele la fiert si se adauga cate o lingurita cu spuma de albus. "Gogosile" de albus se lasa sa fiarba la foc mic, cca 2 minute, dupa care se scot cu o strecuratoare si se aseaza pe platou.Se freaca galbenusurile cu restul de zahar pudra, se adauga laptele fierbinte amestecand energic pana se ingroasa.Inainte de servire, in sos se adauga migdalele si stafidele. Se poate presara si ciocolata rasa.Se serveste in castronase.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii