autor:

burdulea maria elena

» » Prajituri

PRAJITURA LICA CU CREMA COCOS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pachet foi Lica, 250 g margarina, 200 g zahar, 2 vanilii, 100 g ciocolata, 100 g nuca cocos, 3 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Margarina, zaharul, ciocolata se topesc intro craticioara la foc mic, mestecand continuu, adaugam apoi nuca de cocos. Stingem focul si adaugam pe rand cele 3 oua, mestecand foarte bine dupa adaugarea fiecarui ou. Lasam crema sa se raceasca si apoi ungem foile. Se serveste ziua urmatoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA LICA CU CREMA COCOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu foi de nuca si biscuiti

Prajitura cu foi de nuca si biscuiti

Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 2 foi.Foile se intind cu mana nu cu sucitoarea.Foile

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie

Cookies cu Nesquik si fulgi de ciocolata amaruie

Se incinge cuptorul la 200⁰C. Intr-un vas, se bate untul cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza

1 vot    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Imi place!Nu am facut pana acum cu cocos, de aceea salvez reteta.Multumasc.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 05 noiembrie 2009

    E buna si un desert rapid, nu e multa munca, daca nu ai timp la dispozitie.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    O bunatate...

    • Fara foto

      Adrian , 03 noiembrie 2009

      Reteta standard. Prezentare la obiect.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi Lica
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca cocos
  • 3 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

flori de piatra (Chef de cuisine)

Imi place!Nu am facut pana acum cu cocos, de aceea salvez reteta.Multumasc.

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu morcovi Briose cu morcovi

Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite. 1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate 2. Faina + praful

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu fulgi de porumb cu ciocolata