autor:

burdulea maria elena

» » Prajituri

PRAJITURA LICA CU CREMA COCOS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
1 pachet foi Lica, 250 g margarina, 200 g zahar, 2 vanilii, 100 g ciocolata, 100 g nuca cocos, 3 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Margarina, zaharul, ciocolata se topesc intro craticioara la foc mic, mestecand continuu, adaugam apoi nuca de cocos. Stingem focul si adaugam pe rand cele 3 oua, mestecand foarte bine dupa adaugarea fiecarui ou. Lasam crema sa se raceasca si apoi ungem foile. Se serveste ziua urmatoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA LICA CU CREMA COCOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Clătite pufoase reţetă cu cacao, mascarpone si caramel

Clătite pufoase reţetă cu cacao, mascarpone si caramel

Pregatim sosul caramel. Intr-un vas, punem la topit zaharul. Lasam la foc mic, si supraveghem

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Alba ca neaua

Alba ca neaua

Foi: Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat bun de intins.Se formeaza 4 foi care

2 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    Imi place!Nu am facut pana acum cu cocos, de aceea salvez reteta.Multumasc.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 05 noiembrie 2009

    E buna si un desert rapid, nu e multa munca, daca nu ai timp la dispozitie.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    O bunatate...

    • Fara foto

      Adrian , 03 noiembrie 2009

      Reteta standard. Prezentare la obiect.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi Lica
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g ciocolata
  • 100 g nuca cocos
  • 3 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

flori de piatra (Chef de cuisine)

Imi place!Nu am facut pana acum cu cocos, de aceea salvez reteta.Multumasc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rasturnata cu dovleac Rasturnata cu dovleac

Se curata dovleacul, se da prin razatoarea mare si se pune pe foc cu zahar si scortisoara macinata, se fierbe pana scade lichidul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura rapida cu mere, struguri si aluat sfarmicios Prajitura rapida cu mere, struguri si aluat sfarmicios

Se spala merele, se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete. Se pun merele in tigaia non aderenta alaturi de zahar, scortisoara

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti sandwich cu inghetata