Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati, avem nevoie de doar 2 ingrediente.
Dat fiind faptul ca muncim foarte mult, avem la dispozitie foarte putin timp pentru gatit, dar cum imi place foarte mult sa gatesc, incerc sa castig timp, orientindu-ma spre retete rapide.
Asadar sa revenim la Prajitura magica. In robotul de bucatarie amestecati la viteza maxima pentru aproximativ 10 minute, cele 4 oua. Trebuie sa isi tripleze volumul si sa devina o crema pufoasa si densa.
In acest timp topim la bain-marie nutella. Cand ouale au atins consistenta dorita, incorporam incet, incet nutella, amestecind cu o lingura de sus in jos, intr-o singura directie, astfel incit sa nu "desumflam" compozitia. Dupa ce am incorporat bine nutella, punem compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu foarte putina faina sau hirtie de copt si coacem 15 minute la 175 grade, cuptor incins.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii