autor:

karrmenus

» » Dulciuri diverse

Prajitura magica

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1 l lapte, 8 oua, 10 linguri de faina, 300 gr zahar, 200 gr unt, vanilie, coaja de lamaie.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul topit si racorit, se adauga pe rand lingurile de faina si laptele, se amesteca usor de sus in jos cu albusurile batute spuma. Rezulta un aluat mai mult lichid, dar dupa coacere se alege singura in 3 straturi, aproape ca un cremschnitt. Se da la foc mediu spre tare in tava tapetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura magica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura magica

Prajitura magica

O prajitura foarte delicioasa, rapida, asemanatoare la gust cu batoanele Snickers. Tava: 22 cm

12 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura magica

Prajitura magica

Intr-o tava de 30x20cm puneti toate ingredientele, in straturi nivelate, in ordinea data in reteta. Se

41 voturi    29 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 8 oua
  • 10 linguri de faina
  • 300 gr zahar
  • 200 gr unt
  • vanilie
  • coaja de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Biscuiti de ciocolata