Ingrediente
300gr. malai, 250gr.faina alba, 150ml ulei, un vf.de sare, o lingurita bicarbonat de sodiu, o lingura de coaja rasa de lamaie, 150gr.zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 3 oua, lapte cat cuprinde
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
4 voturi
Mod de preparare
In alt bol adaugam ouale intregi, zaharul si cel vanilat, coaja rasa de lamaie se razaleste pe partea mica a razatoarei, se amesteca bine pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul se amesteca bine acest amestec lichid se toarna peste bolul cu faina si se amesteca bine. Adauga treptat si lapte cat cuprinde, faina.
Se amesteca bine pana se incorporeaza bine ingredientele, sa nu se faca cocoloase. Continutul prajiturii malai nu trebuie sa fie gros, nici foarte lichid, sa fie moale. Dupa ce s-au incorporat bine ingredientele se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mic aproximativ 25 min. Se lasa pana ce se rumeneste frumos.